Restyling van interieur door wrappen van de meubels 

Een slimme manier van renoveren is wrappen van winkelinterieur. Met de innovatieve collectie stalen van WSB is de uitstraling van uw winkel straks heel gaaf, ziet er uit als nieuw, is op nieuw stevig en het kost heel weinig. Wij wrappen winkels, tafels, balies, keukens, badkamers, tot tegels toe. HEt wrappen kan ook goed toegepast worden op ronde meubels. Vraag onze verkoopadviseurs naar een goed advies. We kunnen u overtuigen door mooie stalen te laten zien. Houdt decors, marmerdecors, staaldecors, tegeldecors. Alles is mogelijk. +31 33 2771714.

Elektrotechniek / Domotica / Winkelontwerp – Interieurbouw / Restyling / Renovatie

De verbouwing van een winkel is vaak een groot project dat binnen kort tijdsbestek uitgevoerd dient te worden. Een winkel moet namelijk vaak op korte termijn geopend worden en inkomsten genereren. Investo begrijpt dit. Heeft u een specifieke deadline voor de afronding van de verbouwing van uw winkel? Met een strakke planning zorgen wij voor een voorspoedig retail bouwproject.

Uw winkel laten verbouwen door FFI Interieur en Design

Als bouwbedrijf heeft FFI Interieur en Design al diverse verbouwingen in de retail sector uitgevoerd. Deze projecten variëren van kledingwinkels tot een yoga studio/winkel. FFI Interieur en Design heeft de kennis en ervaring in huis om uw retail verbouwing voorspoeding en met een hoogwaardig afwerkingsniveau te realiseren.

Winkel verbouwen

Bij de verbouwing van een kantoor kunnen de medewerkers vaak wel doorwerken, zei het in soms wat minder prettige omstandigheden. Bij de verbouwing van een winkel is het anders. En u weet wat het betekent als uw winkel gesloten is, geen klanten dus ook geen inkomsten! Wij houden hier rekening mee en zullen zoveel mogelijk werkzaamheden doen in tijden dat u er geen last van heeft of zoveel mogelijk vakmensen inhuren om de klus snel en vakkundig te klaren. De winkel moet zo snel mogelijk weer open kunnen voor uw klanten.